3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı, Eren-14 Operasyonları kapsamında gerçekleştirilen harekatta, Hakkari-Merkez ilçe Kavaklı köyü kırsalında 3 PKK'lının silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Terörle mücadele, yurt içinde ve yurt dışında başarıyla sürdürülüyor. Terör örgütleri gerçekleştirilen etkili operasyonalar sonrası adeta köşeye sıkıştı. İçişleri Bakanlığı, bu bağlamda yaptığı açıklamada 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale geldiğini bildirdi.

OPERASYONDA J-SİHA VE HAVA KUVVETLERİ İMZASI
İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Eren-14 Operasyonları kapsamında; Hakkari-Merkez ilçe Kavaklı köyü kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Başkanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Jandarma Özel Harekât ve Jandarma Komando birlikleri tarafından J-SİHA ve Hava Kuvvetleri desteği ile icra edilen operasyonda, 3 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir.
Bölgede operasyonlar devam etmektedir” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...