Cam kemik hastasının "Erdoğan" hayali gerçek oldu

Düzenleyen:
Cam kemik hastasının "Erdoğan" hayali gerçek oldu

GÜNDEM Haberleri

Cam kemik hastası Burak Sakçı, sonunda hayaline kavuştu. Sakçı, hayatını anlatan kitabı 'Umutlar Kırılmaz'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etti.

Eskişehir'de oturan 29 yaşındaki Burak Sakçı, oldukça nadir görülen cam kemik hastalığıyla doğdu. Sakçı, gördüğü tedavi sayesinde hayata tutundu. 20 yılını akülü tekerlekli sandalye üzerinde geçiren genç, 5 defa ameliyat oldu, fizik tedavi gördü ve 22 yaşına geldiğinde yürüteç desteğiyle ilk adımını attı. Diğer cam kemik hastalarına umut olabilmek için "Umutlar Kırılmaz" adlı kitabı kaleme aldı. 
Cam kemik hastasının "Erdoğan" hayali gerçek oldu
Kitabını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmek istediğini söyleyen Sakçı, bu hayalini gerçekleştirdi. Burak Sakçı imzalı bir kitabını, Eskişehir Valiliği’ni ziyaret ettiği esnada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etti. Sakçı, ilgisi ve desteği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...