HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan’a gitti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan’a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan, Türkiye, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile beraber Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in resmi davetlisi olarak temaslarda bulunmak üzere Özbekistan'a gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye-Özbekistan ilişkileri için temaslarda bulunmak üzere Özbekistan’a gitti. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte özel uçakla Taşkent'e giden Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı Devlet Konuk Evi'nden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti çerçevesinde Türkiye ile Özbekistan arasındaki Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi İkinci Toplantısı gerçekleştirileceği öğrenildi.

İŞ BİRLİĞİNİN DERİNLEŞTİRİLMESİ İÇİN ADIMLAR

Taşkent'te yapılacak toplantıda, stratejik ortaklık düzeyindeki Türkiye-Özbekistan ilişkileri tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek, iki ülke arasındaki iş birliğinin daha da derinleştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...