Başbakan Erdoğan çocuklara satranç takımı dağıttı

/ Kaynak: İHA
Başbakan Erdoğan çocuklara satranç takımı dağıttı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da kaldığı otel çıkışında kendisini bekleyen çocuklara satranç takımı dağıttı.

Adana'da dün açılış ve temel atma törenine, akşam da Adana Valiliğinin onuruna verdiği yemeğe katılan Başbakan Recep Tayip Erdoğan geceyi Hiltonsa Oteli'nde geçirdi. nbsp;Başbakan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte saat 12.15'te kaldığı otelden çıkıp dışarıda kendisini bekleyen otobüse bindi. Otelin karşısında bekleyen kalabalık bir grup başbakan Erdoğan'ın otobüsünü durdurdu. Burada vatandaşlar Erdoğan'a bir tablo hediye etti. Bu sırada Erdoğan kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklara da otobüsten satranç takımı dağıttı. 30 kişilik çocuk grubu Erdoğan'ın elinden satranç takımı almak isterken izdiham neden oldu.
Başbakan Erdoğan daha sonra Adana Havalimanı'na hareket geldi. Erdoğan helikopter ile açılış törenine katılmak üzere Kozan ilçesine gitti. nbsp;Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da başka bir helikopterle ilçeye hareket etti.
Özel harekat polisleri de Skorsky tipi helikopterle Başbakan Erdoğan ve bakanlara eşlik etti.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...