Adalet Bakanı Bozdağ'dan Ümit Özdağ'a tepki

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Adalet Bakanı Bozdağ'dan Ümit Özdağ'a tepki

GÜNDEM Haberleri  / AA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ arasında yaşanan mülteci kavgasına ilişkin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan açıklama geldi. Bakan Soylu'yu ziyaret eden Bozdağ "Irkçılık hastalığını hiç kimse aziz Türk milletinin evlatlarına bulaştırmayı başaramayacaktır" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığının önüne gelerek olay çıkarmasına tepki gösterdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ederek destek olan Bozdağ, daha sonra sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

"AHMAKLIK...."

Soylu'ya ev sahipliği ve misafirperverliği için teşekkür eden Bakan Bozdağ "Türk milletinin evlatları arasında ırkçılık, kin, nefret ve düşmanlık tohumları ekmek, halkın bir kesimini diğerine karşı kışkırtmak, hamakat (ahmaklık) veya akıl fukaralığı ya da gaflet değilse ihanettir" ifadelerini kullandı.

"IRKÇILIK HASTALIĞINI TÜRK MİLLETİNE KİMSE BULAŞTIRAMAZ"

"Dinimizin, kültürümüzün, medeniyetimizin, tarihimizin reddettiği ve ecdadımıza asla bulaşmamış, bulaştırılamamış ırkçılık hastalığını hiç kimse aziz Türk milletinin evlatlarına bulaştırmayı başaramayacaktır" diyen Bozdağ "Türk milletinin birlik ve beraberliği, insanlarımız arasındaki kardeşlik hukuku; hem milletimizi hem de devletimizi güçlü kılan bitmez tükenmez hazinemizdir. Bu hazineyi korumak için her türlü tedbiri almak devletimizin asli görevidir. Hiç kimse bu hazinemize dokunamayacaktır" değerlendirmesinde bulundu

SOYLU'DAN TEŞEKKÜR

İçişleri Bakanı Soylu da sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:  Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ Beyefendi'ye, Bakanlığımıza ziyareti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde millete hizmet yolunda yol arkadaşlığı için şükranlarımı sunuyorum.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...