'Ağabey' dediği adamın hediyesi çıldırttı! Öfkeli kadın tekme tokat dayak attı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun'da ilginç bir olay yaşandı. Bir kadına kendisine hediye alan iş arkadaşını herkesin içinde tekme tokat sövmeye başladı. Etraftaki insanlar olan biteni şaşkın bir şekilde izlerken içlerinden biri o anlar cep telefonu kamerası ile kaydetti. Görüntülerde kadının "Ben sana ağabey dedim, nasıl böyle bir şey yaparsın?" diye adama söylenmeleri de yer aldı.

Samsun'da bir kadın kendisine hediye alan adamı tekme tokat dövdü. Olay, İlkadım ilçesinde yaşandı. Bir işyerinde çalışan kadın, kendisine hediye veren adama kızarak saldırmaya başladı.

"BEN SANA AĞABEY DEDİM, NASIL BÖYLE BİR ŞEY YAPARSIN?"

Kadın ilk olarak adama "Ben sana ağabey dedim, nasıl böyle bir şey yaparsın, seni rezil edeyim mi?" diyerek tepki gösterdi. Akabinde adamın bindiği motosiklete defalarca tekme atan kadın sonrasında ise adama yumruklar savurdu.

O ANLAR KAMERADA

Çevredekiler ilk başta olayı şaşkınlık içinde izlerken sonra müdahale etti.Vatandaşların araya girmesi ile olay son bulurken o anlar cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...