Aksaray'da sıcak saatler! Polisi dinlemeyen 20 kişi birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aksaray'da hareketli anlar! Alkollü bir mekanda 20 kişi arasında çıkan “Yan baktın” kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sarhoşlar polise aldırış etmeyince ortalık savaş alınana döndü. Biber gazıyla etkisiz hale getirilip ters kelepçeyle gözaltına alındılar.

Yeni yılda eğlencenin dozunu arttıranlar tatsız olayları da beraberinde getirdi. Aksaray'da alkollü bir mekanda 20 kişi 'yan baktın' kavgasına tutuştu. Olayda 6 kişi yaralandı, ihbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Karşısında polisleri gören alkollü şahıslar ortalığı birbirine kattı. 

"YAN BAKTIN" KAVGASI BÜYÜDÜ

Olay saat 01.00 sıralarında Bayrambaba Mahallesi 3502 sokakta bulunan alkollü bir mekanda yaşandı. 2 grup arasında “Yan baktın” meselesi yüzünden tartışma çıktı. Olay daha da büyünce kavgaya yan masadakiler de müdahil oldu, ortalık savaş alanına döndü. Yaklaşık 20 kişi birbirine saldırdı. Mekan sahibi durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ MÜDAHALE ETTİ

6 kişinin darp sonucu yaralandığı kavgada 2 tarafın da birbirinden şikayetçi olması üzerine polis ekipleri şüphelileri gözaltına almak istedi. Duruma tepki gösteren şüpheliler ile polis arasında tartışma yaşanırken, 2 şahsın memurlara saldırmasının ardından ortalık karıştı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Serkan Özbaş’ın da müdahale ettiği olayda şüpheliler polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

BİBER GAZI, TERS KELEPÇE...

Polis memuruna vuran ve güçlük çıkaran Hasan K. (35) ve İzzet K. (35), Fatih K. (29), Oğuzhan K. (27) ve Ekrem K. (26) olmak üzere 5 şüpheli biber gazı ile etkisiz hale getirilerek ters kelepçeyle gözaltına alındı. Şüpheliler Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesi Acil Servisi’nde tedavi edildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Aksaray Polis Merkezi’ne götürüldü. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...