Amasya'da kan donduran olay! Mezbahada boğanın saldırdığı adam canından oldu, o anlar kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Korkunç olay Amasya’da yaşandı. Bir mezbahada boğanın saldırdığı adam hayatını kaybetti. Dehşet anları güvenlik kamerasına da yansıdı.

Amasya’da bir mezbahada yaşanan olayda kızgın boğa önüne gelen adama saldırdı. Ağır yaralanan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

KESİM İÇİN GETİRİLEN BOĞA CANINDAN ETTİ

Suluova ilçesine bağlı mezbahada elektrik görevlisi olarak çalışan Kadir Bilen’e (55) kesim için mezbahaya getirilen boğa saldırdı. Boğanın boynuz darbeleriyle ağır yaralanan talihsiz adam, kanlar içerisinde yerde kaldı.

DEHŞET ANI KAMERADA

Diğer mezbaha çalışanlarının müdahalesiyle sakinleştirilen boğa kesim alanına götürüldü. Ağır yaralanan Kadir Bilen olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Adamın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Boğanın saldırma anı ise güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...