Arabadan börek çalmaya çalışan tilki, kameraya yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da piknik yapan gençlerin aracına tilki girdi. Böreği almak için uğraşan tilkinin bu girişimi başarısız oldu. Bunu gören gençler, hayvanı kendi elleriyle besledi. Bu anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya'nın Manavgat İlçedeki Seleukeia Antik Kenti bölgesindeki ormanlık alanda piknik yapan arkadaş grubu, bir sürprizle karşılaştı.

Alperen Uslu adlı genç, araçtan malzemeleri indirdikten sonra tekrar gittiğinde bir tilkiyle karşılaştı. Hemen cep telefonuna sarıla Uslu, bu anları kayda aldı. Aracın içine giren tilki, börek kabını almaya çalıştı. Sadece sade kabın kapağını alabildi.

KAPAĞI BIRAKTI, BÖREĞİ KAPTI

Uslu ise arkasından "Kapağı bırak, börek vereyim" diye bağırdı. Bir süre sonra tekrar gelen tilki, gençlerin verdiği böreği yedi. Yaşadığı olayı "ilginç" olarak yorumlayan Alperen Uslu "Tilkiye ellerimle börek vermek inanılmazdı" dedi. 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...