Artvin alarmda! Meteoroloji uyardı: Sel, su baskını, yıldırım…

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Artvin alarmda! Meteoroloji uyardı: Sel, su baskını, yıldırım…

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Meteoroloji’den Artvin için kuvvetli yağış uyarısı geldi. Artvin’in kuzey ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Doğu Karadeniz'in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Meteoroloji Artvin’in kuzey ilçeleri için ise yerel kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Kentte çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak etkisini gösterecek.  Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Artvin alarmda! Meteoroloji uyardı: Sel, su baskını, yıldırım…

YAĞIŞLAR KUVVETLİ GELİYOR

Meteoroloji, 22 Ağustos hava durumu raporunda yağışların Rize ve Artvin’in kuzeyinde kuvvetli olacağı uyarısında bulundu. Sosyal medyada yapılan açıklamada, “Yağışların, Rize ile Artvin'in kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denildi.

https://twitter.com/meteoroloji_twi/status/1693850705230975381

Artvin alarmda! Meteoroloji uyardı: Sel, su baskını, yıldırım…

ARTVİN’DE SU BASKINLARI

Artvin’de gece etkili olan yağmur Arhavi ilçesinde su baskınlarına neden oldu. Taşan dereler nedeniyle Musazade ve Boğaziçi mahallesinin bazı bölgelerini sular altında kaldı. Cadde ve sokaklar yağmur sularıyla dolarken, araçlar ilerlemekte zorlandı. Zemin katta bulunan bazı iş yerleri yağmur suları nedeniyle zarar gördü. Ekiplerin gece boyunca çalışmalarını sürdürürken içme suyunda meydana gelen arıza nedeniyle ilçeye bir süre su verilemedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...