Avcılar'da açılışı bile yapılmayan AVM cayır cayır yandı, alevler 4 işyerine de sıçradı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Avcılar'da açılışı bile yapılmayan AVM cayır cayır yandı, alevler 4 işyerine de sıçradı

GÜNDEM Haberleri

Avcılar’da henüz açılışı yapılmayan tek katlı AVM’nin çatısında yangın çıktı. Alevler içerideki 4 iş yerine de sıçradı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Avcılar’da tek katlı AVM’nin çatısında çıkan yangın içeride bulunan 4 işyerine de sıçradı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Saat 16.15 sıralarında henüz açılışı bile yapılmayan tek katlı Meydan Park AVM'nin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

ALEVLER 4 İŞ YERİNE SIÇRADI

Alevler kısa sürede AVM'nin içerisinde yer alan 4 iş yerine sıçardı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Vatandaşların yangın tüpleri ile müdahale ettiği yangın daha da büyüdü. 

5 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 5 kişi ise ambulansta tedavi edildi. Yangından dolayı AVM’nin çatısında ve iş yerlerinde büyük çaplı hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...