Babalar Günü'nün en acı haberi Hatay'dan geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hatay Samandağ'da iki küçük kardeş, denizde akıntıya kapıldı. Bunu gören Abdulbaki Ülütaş, suya atlayarak çocuklarını kurtardı ancak bu sefer kendisi akıntıda sürüklenmeye başladı. Gözden kaybolan Ülütaş'ın denizden cansız bedeni çıkarıldı.

Hatay'ın Samandağ ilçesinden acı bir haber geldi. Meydan Mahallesi'ndeki sahilde serinlemek için denize giren 2 kardeş bir süre sonra akıntıya kapıldı.

ÇOCUKLAR KURTULDU, BABA KAYBOLDU

Çocuklarının suda çırpındığını gören baba Abdulbaki Ülütaş (45), hemen suya atladı. Oğullarını kurtarmayı başaran şahıs, bu defa kendisi akıntıda sürüklendi. Gözden kaybolan Ülütaş için bölgeye sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

BABALAR GÜNÜ'NDE ACIYI YAŞADILAR

Ekiplerin çalışmasıyla Abdulbaki Ülütaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Ceset otopsi için Samandağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan çocuklar, Babalar Günü'nünde babalarını kaybetmenin acısını yaşadı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...