Beyoğlu’nda İETT ile tramvay çarpıştı: Çok sayıda ekip sevk edildi!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Beyoğlu’nda İETT ile tramvay çarpıştı: Çok sayıda ekip sevk edildi!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Beyoğlu’nda İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yolcular hızla tahliye edildi. Öte yandan Fındıklı durağında meydana gelen kaza sonra trafik durma noktasına geldi. Araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında yaşanan kaza paniğe sebep oldu. Karaköy istikametinde sefer gerçekleştiren T1 Kabataş-Bağcılar tramvayı ile Kabataş yönüne giden İETT otobüsü ile çarpıştı.

TRAMVAY VE OTOBÜS ÇARPIŞTI

Beyoğlu Fındıklı istasyonunda saat 16.10 sıralarında meydana gelen kazada iddiaya göre tramvay kırmızı ışık yanarken yola devam etti. Kavşaktan sola dönmeye çalışan İETT otobüsü ile Fındıklı-Mimar Sinan Üniversitesi durağında birbirine girdi.

Beyoğlu’nda İETT ile tramvay çarpıştı: Çok sayıda ekip sevk edildi!

YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle otobüsün ön camı çatlarken, yolcular hızlıca tahliye edildi. Kazada yaralanan olmadığı öğrenilirken, Karaköy istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Olayın yaşandığı Meclis-i Mebusan Caddesi üzerinde de trafik durma noktasına geldi.

Beyoğlu’nda İETT ile tramvay çarpıştı: Çok sayıda ekip sevk edildi!

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattının seferlerine Kabataş’tan Fındıklı istikametinde ara verildi. Tramvay olay yerinden götürüldü. Tramvayın ve otobüsün olay yerinden kaldırılması ile seferler yeniden devam ederken, caddedeki trafik de normale döndü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...