Çanakkale Eceabat'taki orman yangını kontrol altına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çanakkale Eceabat'taki orman yangını kontrol altına alındı

GÜNDEM Haberleri

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde çıkan orman yangını, çok sayıda ekibin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 2 dönüm alan zarar gördü.

Eceabat'ta orman yangını çıktı, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İhlas Haber Ajansı'nın haberibe göre; Yangın 16.15'te Kilitbahir köyü yakınlarında Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Ağadere Şehitliği mevkiinde çıktı. 

ÇOK SAYIDA EKİP MÜDAHALE ETTİ

Rüzgarın etkisi ile alevler hızla yayıldı, ormandan yükselen dumanı fark eden vatandaşlar durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne ait 2 ilk müdahale aracı, 15 arazöz, 8 su ikmal aracı, 5 dozer, 5 helikopter, 2 uçak, 5 treyler, 4 belediye itfaiyesi ve toplamda 250 personel bölgeye sevk edildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışması devam ederken, yangında 2 dönüm alan zarar gördü.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...