Çocuğa ahırda işkence yapan baba ve amca tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 16 yaşındaki çocuğu, dayısını öldürmediği için ahırda zincirle bağlayıp işkence yaptıkları iddia edilen baba ve amca yakalandı. Sorguları tamamlanan ikili tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı kırsal Karaca Mahallesi'nde oturan 16 yaşındaki M.Ş. jandarmaya giderek kaçırılıp işkence gördüğü yönünde şikâyette bulundu. Çocuk, kendisini alıkoyan kişilerin ise babası İzzet Ş, ağabeyi Ali Ş. ve amcası Mahmut Ş. olduğunu iddia etti. 

Başına gelenleri anlatan M.Ş. "Babam ve amcamın, dayılarımla husumeti vardı. Ben ve ağabeyime silah verip 'Gidin dayılarınızı vurun' dediler. Ben de yapmadım, evden kaçtım. Bana pusu kurdular. Amcam arabayla çarptı. Ardından halamın evine götürdüler. Orada beni zincire bağlayıp işkence yaptılar. Daha sonra köye götürüp ahıra attılar. Elimi ve ayaklarımı hayvanların kancasına bağladılar. Burada da dövdüler. Sonra halam gelip beni bıraktı. Bu kişiler dışarıda geziyor. Annem babam ayrı. Anneme ve bana bir şey yapmalarından korkuyorum" dedi.

Ardından jandarma şüphelileri gözaltına aldı. Sorguları tamamlanan baba İzzet Ş. ile amca Mahmut Ş. adliyeye sevk edildi. İkili, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gamze25 Ağustos 2023 01:51

nasıl insan bunlar,Allah belalarını versin.insan görünümlü hayvanlar,kahru perişan olun inşallah.

Sonraki Haber Yükleniyor...