Kastamonu'da bir saat önce doğan bebeği poşete sarıp çöpe attılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kastamonu’da çöp konteynerinin yanında poşete sarılı halde yeni doğmuş bir erkek bebek bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler bebeği hastaneye kaldırdı. Ekipler bebeğin çöpe atılmadan bir saat önce dünyaya geldiğini tespit etti.

Kastamonu’da yürek parçalayan bir olay yaşandı. Çöp atmaya giden vatandaşlar poşete sarılı bebek buldu. Olay Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak üzerinde yaşandı.

ÇÖP ATARKEN BEBEK BULDU

Çöp bırakmak için konteynıra giden vatandaşlar, çöp poşetine sarılı bir bebek buldu.  İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlıkçılar poşete sarılı bebeğe ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen bebek tedavi altına alındı.

1 SAAT ÖNCE DÜNYAYA GELDİĞİ TESPİT EDİLDİ

Ekipler yaptıkları incelemede bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu ve yaklaşık 1 saat önce dünyaya geldiğini tespit etti. Polis, bebeğin kim tarafından çöpe atıldığını araştırıyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...