Erdoğan'dan Özel'e: DEM'le demlendi, şimdi hangi yalana sarılacağını şaşırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erdoğan'dan Özel'e: DEM'le demlendi, şimdi hangi yalana sarılacağını şaşırdı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da, Özgür Özel'e tepki gösterdi. Erdoğan, "Seçim dönemine özel öğütler veriyor. Gerçek niyetinizi saklayın, konuşmayın ki tepki almayın diyor... Yani seçime kadar maskelerinizi takın diyor. CHP Genel Başkanı çıkıp utanmadan 'DEM'le ittifakımız yok' diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya mitinginde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Sevgili Antalyalılar, kıymetli hanımefendiler, değerli gençler, aziz kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla hürmetle muhabbetle selamlıyorum.

Şu anda alanda şu an 80 bin kişi var, on binler bizimle. 31 Mart' hazır mıyız? 31 Mart'ta yeniden Antalya diyor muyuz? Antalya artık diplomasinin de yıldızı haline geliyor. Antalya Diplomasi Forumu'nu gördünüz değil mi? Bu tür organizasyonlar şehrimizin marka değerinin artmasına katkı sağlıyor. Bunun için en başta Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür ediyorum, bu konuda önemli gayretleri oldu.

"GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ"

Seçim dönemleri siyasetçiler için hesap verme dönemleridir. Biz yıllardır zaten hesap veriyoruz. Hesaptan kaçanlara da 31 Mart'ta hesap sormaya hazır mıyız? 31 Mart'a gümbür gümbür hazırlanıyoruz.

Hükümeti veya belediyeleri yönetmek için yetki alan siyasetçiler, yaptıklarının muhasebesini yapar, yapacaklarının sözünü verirler. Milletimiz verdiği kararı da sandıkta ilan eder. Antalya'da 5 yılda belediyelerini yönetenlere notlarını veriyor, önümüzdeki 5 yıl için aday olanları ölçüp tartıyor. Cumhur İttifakı olarak Antalya'ya hizmete talibiz. Mayıs'ta yapılan seçimlerde, Cumhurbaşkanlığında yüzde 43, milletvekilliğinde yüzde 41 destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu oy oranları Antalya ile aramızdaki muhabbeti yansıtmaktan uzaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Hangi yalana sarılacaklarını şaşırdılar - 1. Resim

"HANGİ YALANA SARILACAKLARINI ŞAŞIRDILAR"

Geçtiğimiz günlerde CHP'nin yeni genel başkanı, yöneticilerine seçim dönemine özel öğütler veriyor. Gerçek niyetinizi saklayın, konuşmayın ki tepki almayın diyor... Susun ki yüreğinizdekilerden vatandaş haberdar olmasın diyor... Yani şu seçim geçene kadar sahte olun, milleti kandırın diyor... Kim bu? CHP'nin genel başkanı. Akla bakar mısınız? Riyakarlık yaparak milleti kandırın diyor... Seçime kadar maskelerinizi takın diyor. Ne yapsalar boş! Hangi maskeleri takarlarsa taksınlar milletimiz bunların ne olduğunu gayet iyi biliyor. Niyetlerini kendi ağızlarından açıklamalarından biz memnuniyet duyduk. Hangi yalana sarılacaklarını şaşırdılar.

"BUKALEMUN GİBİ RENKTEN RENGE GİRSELER DE..."

CHP'nin genel başkanı DEM ile demlendi. İttifak yaptılar. Ama o ittifak yok diyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış. Herkesi kör, alemi sersem sanıyorlar. Aymazlıklarından bir türlü vazgeçmiyorlar. Bukalemun gibi renkten renge girseler de bu millet onları tanır, layık olduğu cevabı verir.

"REKORLAR KIRARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Ülkemizi siyasetiyle, diplomasisiyle, tarımıyla, turizmiyle dünyanın en üst sıralarına nasıl taşıdıysak, Türkiye Yüzyılı'yla zirveye öyle çıkaracağız. Büyüme rakamları açıklandı. Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4,5 oranında büyürken, milli gelirimiz 1,1 trilyonu, kişibaşı milli gelirimiz 13 bin doları aştı. Tesis ettiğimiz kesintisiz büyüme ile istihdamda, büyümede, turizmde, ihracatta yeni rekorlar kırarak yolumuza devam ediyoruz.

Erdoğan'dan Özel'e: DEM'le demlendi, şimdi hangi yalana sarılacağını şaşırdı - 2. Resim

"ANTALYA ZÜBÜK SİYASETÇİ OYUNLARINA GELMEZ"

Çalışanlar ve emekliler başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukları görmezden gelmiyoruz. Biz ne yapıyorsak alın terimizle yapacağız. Bu şekilde ortaya çıkacak kazancı 85 milyon bölüşeceğiz. Antalya milyonlarca turisti ağırlamazsa, topraklarında üretim yapmazsa refah seviyesini nasıl koruyacak? Her kim karşımıza çıkıp hesapsız atıp tutuyorsa size hiçbir şey vermeyeceği gibi elinizden olmasına yol açacaktır. Antalya böyle zübük siyasetçi oyunlarına gelmez.

Cumhuriyetimizin ikinci asrını Türkiye Yüzyılı yapma taahhüdüyle karşınıza çıkarken, bunun gerisinde ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetler vardı. Son 21 yılda Antalya'ya 304 milyar lira tutarında yatırım yaptık. CHP'nin burada bir yatırımı var mı, yok. Şehrimizde üniversite sayısını 5'e yükselttik. 116 adet spor tesisi inşa ettik. 66 sağlık tesisi yaptık. TOKİ vasıtasıyla 5 bin 570 konutun yapımını tamamladık. 26 bin 15 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik. Antalya'nın dört bir yanında yapımı devam onlarca yol projesi var. Bunları da birer birer hizmete alacağız. Antalya'ya 21 baraj, 104 taşkın koruma tesisi, 20 hidroelektrik santralini de kazandırdık."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...