Daha fazla kaçamadı: 10 ayrı yakalama emri bulunan zanlı yakalandı

Hakkında 10 ayrı suç kaydı ve 7 yıl 8 ay cezası bulunan şahıs polis ekiplerinin baskınıyla yakalandı. Evinde 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız otomatik av tüfeği, 4 uyuşturucu hap ve değişik çaplarda 21 adet mermi bulunan şahıs tutuklanarak mahkemeye sevk edildi.
Hakkında 10 ayrı yakalama emri bulunan suç makinesi T.B'nin yeri polis ekiplerince belirlendi.
İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Hakkında 10 ayrı yakalama emri ve 7 yıl 8 ay hapis cezası bulunan azılı zanlı, İzmir'in Bergama ilçesinde polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Adreste yapılan aramada ise tabanca, av tüfeği ve uyuşturucu hap ele geçirildi.
Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ve Bergama Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, hakkında toplam 10 ayrı yakalama emri bulunan ve bu suçlardan 7 yıl 8 ay hapis cezası bulunan şüpheli T.B.'nin adresini belirledi. Gerçekleştirilen operasyonda şüpheli kıskıvrak yakalanırken, adreste yapılan aramada; 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız otomatik av tüfeği, 4 uyuşturucu hap ve değişik çaplarda 21 adet mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı