Dehşete düşüren olay! Ormanlık alanda yanmış ceset bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dehşete düşüren olay! Ormanlık alanda yanmış ceset bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Zonguldak’ta ormanlık alanda yanmış bir erkek cesedi bulundu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ceset çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Savcı incelemesinin ardından ceset otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Zonguldak’ta Kırat Mahallesi Hacıosman sokakta ormanlık alanda yanmış erkek cesedi bulundu. İhlas Haber Ajansı'ndan alınan bilgilere göre; Olay öğlen saatlerinde Kırat Mahallesi Hacıosman Sokakta ormanlık alanda vatandaşlar tarafından 50 yaşlarında beyaz saçlı yakılmış bir erkek cesedi bulundu.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Vatandaşların durumu haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ceset çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

ALKOL ŞİŞELERİ VE AYAK İZLERİ TESPİT EDİLDİ

Savcı incelemesinin ardından ceset otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Ceset etrafında delil toplandı. Olay yerinde jandarma ekipleri ceset çevresinde alkol şişeleri ve ayakları izlerine rastladı. Rastlanan deliller torbaya koyularak incelemeye götürüldü. Yapılacak otopsi ve incelemenin ardından cesedin kimliği belli olacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...