DEM Parti ile bayramlaşmaya giden MHP'li Durmaz'dan dikkat çeken rica! Yanlış anlaşılacak ama...

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
DEM Parti ile bayramlaşmaya giden MHP'li Durmaz'dan dikkat çeken rica! Yanlış anlaşılacak ama...
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kurban Bayramı dolayısı ile DEM Parti ve MHP bayramlaştı. İki parti de aynı anda birbirlerini genel merkezlerinde ziyaret etti. DEM Parti'ye ilk ziyaret MHP'den oldu. O esnada yapılan bir şaka ise kameralara da yansıdı. MHP'li Sadir Durmaz kendisine ikram edilen çayın açık olmasını rica etti, sonrasında kahkahalar yükseldi.

Basına açık gerçekleşen ziyarette 'terörsüz Türkiye' sürecine değinen MHP, "Süreç güzel sonuçlar doğuracaktır. Meclis açıldıktan sonra süreç hızlanacaktır" açıklamasında bulundu. DEM heyeti ise "Sürece ve barışa sahip çıkmak gerekli" mesajı verdi.

'DEMLİ ÇAY' ŞAKASI GÜLDÜRDÜ

DEM Parti-MHP bayramlaşmasında 'demli çay' şakası damga vurdu. Dem Parti'den gelen çay, kahve ikramına MHP'li Sadir Durmaz "Ben açık olanı rica etsem. Demli çay içmiyorum desem, yanlış anlaşılacak." diyerek cevap verdi. Sonrasında iki tarafından kahkaha atması kameralara yansıdı. 

DEM Parti ile bayramlaşmaya giden MHP'li Durmaz'dan dikkat çeken rica! Yanlış anlaşılacak ama... - 1. Resim

AK PARTİ VE MHP BAYRAMLAŞTI

Sonrasında ise AK Parti ve MHP heyetleri bayram dolayısıyla bir araya geldi. MHP heyeti "Darbe anayasasından hep birlikte kurtulmamız gerekiyor" mesajını verdi.

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...