Diyarbakır'da kan donduran cinayet! Eşini ve kuzenini korkunç şekilde öldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Diyarbakır'da kan donduran cinayet! Eşini ve kuzenini korkunç şekilde öldürdü

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bir kişi çocuklarının gözü önünde eşini eşarpla boğdu ve misafir olarak gelen kuzenini ise bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin neden işlendiği henüz bilinmiyor. Teslim olan zanlı cinayeti itiraf etti ve emniyetteki işlemleri sürüyor.

Diyarbakır'da bir kişi adeta dehşet saçtı. Çocuklarının gözü önünde eşini öldüren zanlı misafir olan kuzenini de öldürdü. İlçeye bağlı Kemaliye Mahallesi 1. Gülbaran Caddesi'nde bir evden sesler duyan çevredeki vatandaşların durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

EVE GELEN EKİPLER KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Eve giren ekipler, biri kadın 2 kişinin cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından cesetler, ambulansla otopsi için Ergani Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Diyarbakır'da kan donduran cinayet! Eşini ve kuzenini korkunç şekilde öldürdü

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Polise teslim olan şüpheli Y.Ö. verdiği ifadede, eşi S.Ö'yü boğarak, kuzeni M.T'yi de bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.(Anadolu Ajansı-İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...