Elazığ'daki dehşet kamerada! Önce çarptı sonra çoluğu çocuğu ile kaçtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Elazığ'da yayaya çarpan sürücü yanındaki kadın ve çocuğuyla birlikte olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası yaşananlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Elazığ'da yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadına araba çarptı. Araç sürücüsü kazanın ardından eşi ve çocuğu ile olay yerinden kaçarken o anlar cep telefonu kamerasına da yansıdı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; olay, merkez Doğukent Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde yaşandı.

SÜRÜCÜ ÖNCE YANINA GİTTİ SONRA KAÇTI

Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisi ile kadın yaralanırken sürücü ise ilk başta durup kadının yanına gitti. Kadının yaralandığını gören sürücü, yanındaki kadın ve çocuğuyla birlikte aracına binerek olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kaçan sürünün bulunması için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...