Enkazdan 163. saat sonra çıkarıldı, ilk sözleri “En büyük asker bizim asker” oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Depremin şiddetli bir şekilde etkili olduğu illerden biri olan Hatay’da enkaz çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda enkazın altından 162. saatte kurtarılan 16 yaşındaki Ayşe ekiplerin yoğun çabasıyla çıkarıldı. Hayata dönüp ışığa çıktığında ise küçük Ayşe'nin kendisini kurtaranlara ilk sözü “En büyük asker bizim asker” oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da ekipler yeni bir cana ulaşmak için hummalı çalışmasına devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve askeri ekipler depremin 162’nci saatinde 16 yaşındaki Ayşe, isimli kızı sağ olarak çıkardı.

EKİPLERE 'EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER' DİYE SESLENDİ

UMKE ekiplerinin sedyeye aldığı küçük kız kendisini kurtaran ekiplere. “En büyük asker bizim asker” diye seslendi. Ekipler hem Ayşe’yi kurtardıklarına hem de Ayşe’nin sağlıklı olup slogan atmasına sevindiler. Hastaneye kaldırılan Ayşe’nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.(İHA)

Bu video da dikkatinizi çekebilir...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...