Epilepsi hastası gencin kahreden ölümü! Babasının gözleri önünde can verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Epilepsi hastası gencin kahreden ölümü! Babasının gözleri önünde can verdi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Manisa'da babasının kullandığı motosiklete binen epilepsi hastası genç nöbet geçirince yola düştü. Talihsiz genç yoldan geçen arabanın çarpması sonucu canından oldu.

Manisa'da epilepsi nöbeti geçirince babasının kullandığı motosikletten düşen bir genç, yoldan geçen aracın çarpması sonucu canından oldu. 

BABASININ KULLANDIĞI MOTOSİKLETTE NÖBET GEÇİRDİ

Feci kaza, Turgutlu ilçesi E-96 karayolu Derbent Mahallesi yakınlarında yaşandı. Derbent Mahallesi’nden Turgutlu Belediyesi’nde işçi olarak çalışan babası Veli K.'nın kullandığı motosikletle binen 22 yaşındaki Yaşar K., iddiaya göre geçirdiği epilepsi nöbeti nedeniyle motosikletten düştü.

YOLA DÜŞÜNCE ARABA ÇARPTI

Genç aynı istikamette ilerleyen ve plakası alınamayan bir aracın çarpması sonucu canından oldu. İhbar üzerine kaza yerine acil sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Yapılan kontrolde Yaşar K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz gence çarpan aracın tespiti için ekipler çalışma başlattı.


Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...