Esenyurt'ta dehşet anları! Tekel bayiye silahlı saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Esenyurt'ta dehşet anları! Tekel bayiye silahlı saldırı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Esenyurt'ta 3 şüpheli, bir tekel bayiye girerek tekel bayi sahibine silahlı saldırıda bulundu. Alacak-verecek meselesi yüzünden silahla bacağından yaralanan tekel bayisi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Esenyurt’ta bir tekel bayi dükkanına giren 3 şüpheli, aralarında alacak verecek meselesi olan dükkan sahibini silahla bacağından yaraladı. Olay sonrası şüpheliler kayıplara karışırken polis ekiplerinin konu ile ilgili çalışmaları devam ediyor.

İŞ YERİ SAHİBİNE ATEŞ ETTİ

Olay, dün saat 17:00 sıralarında Esenyurt Yenikent Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir otomobil ile cadde üzerindeki tekel bayi dükkanına giren 3 şüpheli, aralarında alacak verecek meselesi bulunan iş yeri sahibi S.L. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra taraflar arasında sinirler gerilirken şüphelilerden biri elindeki silah ile iş yeri sahibine birkaç kez ateş etti.

BACAĞINDAN YARALANDI

Dükkandan çıkarak geldikleri araca binip uzaklaşan şahıslar, kayıplara karıştı. İhbar üzerine işyerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bacağından yaralanan iş yeri sahibi, ambulansla hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri dükkanda çalışma yaparken şüphelilerin yakalanması ile ilgili emniyet ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...