Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Esenyurt'ta dehşet anları! Tekel bayiye silahlı saldırı

Esenyurt'ta dehşet anları! Tekel bayiye silahlı saldırı
Fotoğraf Başlığı Esenyurt'ta dehset anlari! Tekel bayiye silahli saldiri

Esenyurt'ta 3 şüpheli, bir tekel bayiye girerek tekel bayi sahibine silahlı saldırıda bulundu. Alacak-verecek meselesi yüzünden silahla bacağından yaralanan tekel bayisi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaydet
a- | +A

Esenyurt’ta bir tekel bayi dükkanına giren 3 şüpheli, aralarında alacak verecek meselesi olan dükkan sahibini silahla bacağından yaraladı. Olay sonrası şüpheliler kayıplara karışırken polis ekiplerinin konu ile ilgili çalışmaları devam ediyor.

İŞ YERİ SAHİBİNE ATEŞ ETTİ

Olay, dün saat 17:00 sıralarında Esenyurt Yenikent Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir otomobil ile cadde üzerindeki tekel bayi dükkanına giren 3 şüpheli, aralarında alacak verecek meselesi bulunan iş yeri sahibi S.L. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra taraflar arasında sinirler gerilirken şüphelilerden biri elindeki silah ile iş yeri sahibine birkaç kez ateş etti.

BACAĞINDAN YARALANDI

Dükkandan çıkarak geldikleri araca binip uzaklaşan şahıslar, kayıplara karıştı. İhbar üzerine işyerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bacağından yaralanan iş yeri sahibi, ambulansla hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri dükkanda çalışma yaparken şüphelilerin yakalanması ile ilgili emniyet ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.