Esenyurt'ta kimyasal madde fabrikasında yangın

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Esenyurt’ta içerisinde kimyasal maddeler bulunan fabrikanın deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alev alev yanan fabrikada zaman zaman patlamalar yaşanırken iftaiye ekibinin yangına müdahalesi sonrası alevler kontrol altına alındı.

Esenyurt'ta saat 06.00 sıralarında Kıraç Osmangazi Mahallesi Sevgi Sokak üzerinde bulunan tek katlı depoda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, içerisinde balata spreyi gibi kimyasal maddelerin bulunduğu depo alevler içinde kalırken patlama sesleri de duyuldu.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken 3 buçuk saatlik çalışmanın sonunda yangını kontrol altına aldı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'ta olay yerinde incelemelerde bulundu.

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Başkan Bozkurt yangına ilişkin, "Yangınla ilgili net bilgi vermek mümkün değil. Kapalı alanda yapılan bir çalışma aşağıyı tam göremiyoruz. Gaz buharlaşınca yanmaya başlıyor. Kimyasal malzemeler ve suyla soğutma çalışmaları yapılarak kontrol altına alınmaya çalışılıyor" dedi. Öte yandan alevler içinde kalan depo dron ile havadan görüntülenirken yangının çıkış nedeni ise yapılan incelemenin ardından belli olacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...