Fermuar yöntemiyle ambulansa yol verdiler! Sürücülerin duyarlılığına Bakan Koca’dan teşekkür 

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Ordu’da sürücüler hasta taşıyan ambulansa trafikte fermuar yöntemiyle yol vermesi takdir topladı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca o görüntülere duyarsız kalmadı. Sosyal medyadan paylaştığı görüntülerle teşekkür etti.

Ordu Fats’da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bir kişinin rahatsızlandığı yönünde ihbar geldi. Adrese gitmeye çalışan ambulans Kurban Bayramı dolayısıyla oluşan trafiğe takıldı.  Yolda bulunan araç sürücüleri, ilerlemekte güçlük çeken ambulansa fermuar yöntemiyle yol verdi, ambulans hastaya ulaştı. O anlar başka bir ambulanstaki görevliler tarafından kaydedildi.

“ÖRNEK SÜRÜCÜLERE TEŞEKKÜR EDERİZ”

O anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Ambulansların trafikte hastalara ve sağlık kurumlarına en az zaman kaybıyla ulaşması, sürücülerin fermuar yöntemiyle sağa ve sola çekilmesine bağlı. Ordu'da bunun örneğini veren sürücülere teşekkür ediyoruz. Kazaların arttığı bayram tatilinde bu kurala ısrarla uyalım” ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1673646801214111746

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...