Filenin Sultanları'na THY'den tatil jesti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Filenin Sultanları'na THY'den tatil jesti

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Türk Hava Yolları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde galibiyet elde eden A Milli Takım'a, 344 destinasyondan birinde 1'er haftalık tatil hediye edeceğini duyurdu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, dün akşam Türkiye’nin göğsünü bir kez daha kabarttı. Milliler, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşılaştı. Kıran kırana geçen maçın galibi A Milli Takımımız oldu...

THY'DEN SULTANLARA JEST

Tüm Türkiye'de büyük bir sevinç yaşatan millilerimize tebrikler de peş peşe geldi. Türk Hava Yolları ise Türkiye'nin gururu sporculara ve antrenörlere birer haftalık tatil hediye edeceğini açıkladı.

THY Basın müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından şu cümleleri aktardı;

Bayrağımızı gururla taşıyan Avrupa şampiyonu Filenin Sultanlarına 1 haftalık tatil hediye ediyoruz. Oyuncu, antrenör ve yanlarında seyahat edecek bir kişiye istedikleri 344 destinasyondan herhangi birine tatil imkanı sunuyor r; bu büyük ve milli sevince ortak oluyoruz.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...