Giresun ve İstanbul’da büyük operasyon! Elektrik sayaçlarına yazılım yükleyerek kamuyu zarara uğratmışlar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Giresun ve İstanbul’da büyük operasyon! Elektrik sayaçlarına yazılım yükleyerek kamuyu zarara uğratmışlar

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Giresun ve İstanbul’da yapılan operasyonlarda elektrik sayaçlarına yazılım yüklediğiyerek kullanım miktarını düşük gösterdiği belirlenen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Giresun ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda, elektrik sayaçlarına yazılım yükleyerek kamuyu zarara uğrattıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı. Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Giresun'un bazı ilçelerinde yapılan incelemelerde, faturalardaki kullanım miktarının düşük gösterilmesi için sayaçlara yazılım yüklendiğini tespit etti.

 Jandarma ekipleri tarafından yazılım yüklenerek faturalardaki kullanım miktarının olması gerekenden düşük gösterilmesiyle ilgili C.B, M.K. ve M.F isimli şüpheliler operasyonlar sonucu yakalandı. Yakalananlar gözaltına alınırken, şüphelilerin kaç aboneye yazılım yüklediğini belirlemek amacıyla soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...