Giresun'da teröristlere ait bomba malzemeleri ile dolu sığınak bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Giresun'da teröristlere ait bomba malzemeleri ile dolu sığınak bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Espiye kırsalında terör örgütüne ait bomba malzemeleri ile dolu sığınak buldu.

Giresun’un Espiye ilçesi kırsalında İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri tarafından gerçekleştirilen Şehit Jandarma Er Reşat Avcı Operasyonu'nda terör örgütünün sözde Karadeniz açılım grubunun 2014-2016 yılları arasında depo olarak kullandığı sığınak bulundu.

Giresun'da teröristlere ait bomba malzemeleri ile dolu sığınak bulundu

SIĞINAKTAN BOMBA MALZEMELERİ ÇIKTI

Sığınakta patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ve muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler arasında, fünye yapımında kullanılan bakır boru, 30 kg hazırlanmış gübre 1 adet pil bloku, 3 adet kalem pil, 50 adet çivi,20 metre kablo, 1 büyük tüp, 1 küçük tüp ve muhtelif yaşam malzemeleri ve gıda maddeleri ele geçirildi.

HAPİS CEZASI BULUNAN 2 KAÇAK YAKALANDI

Öte yandan Espiye ilçesinde deŞehit Jandarma Asb. Üçvş. Emrah Ünalan Mercek Operasyonu düzenlendi. Operasyon haklarında kesinleşmiş 5 yıl ve 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi Giresun İl Jandarma Komutanlığı ve Espiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...