Hayatının şokunu yaşadı! Dolandırıcılardan FETÖ tuzağı: 282 bin TL'sini aldılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hayatının şokunu yaşadı! Dolandırıcılardan FETÖ tuzağı: 282 bin TL'sini aldılar

GÜNDEM Haberleri

Dolandırıcılar, kendilerini istihbaratçı olarak tanıtarak FETÖ'cü olmakla suçladıkları bir vatandaşın 282 bin lirasını aldı. Polis ekiplerince konuyla ilgili çalışma başlatıldı.

Tekirdağ'da bir şebeke, FETÖ'cüsün diyerek dolandırdı. Vatandaşın 282 bin TL'sini alan şebeke kayıplara karıştı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Tekirdağ’da kendisini MİT’te başkomiser olarak tanıtan dolandırıcı, FETÖ yalanıyla kandırdığı vatandaşın 282 bin lirasını dolandırdı.

Dolandırıcılık olayı Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde meydana geldi. Kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) başkomiser olarak tanıtan dolandırıcı, K.S. isimli şahsı arayarak, kimlik bilgilerinin FETÖ örgütünce kullanıldığını söyleyip K.S.’ye verdiği IBAN numarasına para yatırmasını istedi.

Bunun üzerine K.S. dolandırıcının verdiği IBAN numarasına 282 bin TL yatırdı. Dolandırıldığını anlayan K.S., daha sonra polise giderek şikayetçi oldu. Polis ekiplerince konuyla ilgili çalışma başlatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...