İkinci depremin ardından Şanlıurfa'da 8 katlı bina yerle bir oldu, enkaz altında kalanlar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ta öğle saatlerinde meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremden sonra Şanlıurfa'da 8 katlı bina yıkıldı. Bölgede bulunan 5 kişi enkaz altında kaldı. Yanındaki riskli bina sebebiyle arama çalışmaları yapılamıyor. Binanın yıkılma anı kameralara böyle yansıdı.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta saat 04.17'de 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afette Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde yıkım gerçekleşti. Aradan dokuz saat geçti, bu sefer Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi sallandı. 7,6'lık zelzele, ilk depremde hasar gören binaların yıkılmasına sebep oldu. Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Şanlıurfa'da ilk depremin ardından birçok bina hasar gördü. İkinci depremle birlikle bu binalar yıkıldı.

5 KİŞİ ENKAZ ALTINDA KALDI

Haliliye ilçesinde Atatürk Bulvarı'nda yer alan ve hasarlı olduğu öğrenilen 8 katlı bina ikinci depremin ardından yerle bir oldu. Yıkılan binanın yakınlarında olduğu öğrenilen 5 kişi enkaz altında kaldı. Bu kişilerin hayatını kaybettiği değerlendiriliyor.

BÖLGEDE ARAMA ÇALIŞMALARI YAPILAMIYOR

Öte yandan bölgedeki arama çalışmalarının yandaki riskli binalar sebebiyle yapılamadığı kaydedildi.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM…

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...