İstanbul'da dehşet dolu anlar! İETT şoförü meslektaşına balta ile saldırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’da İETT otobüs şoförü aynasına çarpan başka bir İETT şoförüne balta ile saldırdı. Olayda İETT otobüsünün camları kırılırken yaşanan dehşet kameralara böyle yansıdı.

İki İETT otobüsü çarpıştı, birinin şoförü aynası kırıldı diye diğerine balta ile saldırdı. Olay anı kameralara da yansıdı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, sabah saatlerinde Fatih ilçesi Milliyet Caddesi’nde yaşandı.

YANINDAKİ İETT OTOBÜSÜNÜN AYNASI ÇARPTI, HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Caddede seyir halinde olan İETT otobüsü başka bir otobüsün aynasına çarptı. Otobüsün aynasına çarpılmasına sinirlenen sürücü, aracından aldığı baltayla meslekdaşına saldırdı. Saldırıya uğrayan şoför ise olup biteni şaşkınlıkla izledi. 

ÖFKELİ ŞOFÖRÜ YOLCULAR SAKİNLEŞTİRDİ

Otobüsün camını kıran öfkeli şoförü yolcular zor sakinleştirdi. Yolcular büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri şoförleri ifadeleri alınması için karakola götürdü. Otobüsler de yetkililer tarafından olay yerinden çekildi.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...