Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kahreden olay! Araçtan düşen bebeğini ezdi

Kahreden olay! Araçtan düşen bebeğini ezdi
Fotoğraf Başlığı Kahreden olay! Araçtan düsen bebegini ezdi

Kastamonu’da bir sürücü seyir halindeyken 1,5 yaşındaki bebeği bilinmeyen bir sebeple araçtan düştü. Bebeğin düştüğünü fark etmeyen sürücü aracıyla kendi bebeğini ezdi. Kazada ağır yaralanan Muhammed bebeğin durumu ciddi.

Kaydet
a- | +A

Feci olay, Tosya’da Kastamonu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen seyir halindeki otomobilden 1,5 yaşındaki Muhammed Y., bilinmeyen sebeple aracın kapısının açılması üzerine düştü. Bebeğinin düştüğünü fark edemeyen sürücü, bu sefer düşen bebeğine çarptı.

BEBEĞİN DURUMU AĞIR

Kazada ağır yaralanan 1,5 yaşındaki Muhammed Y., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesi yapılan Muhammed Y., ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan ve hayati tehlikesi bulunan bebeğin yaşatılabilmesi için sağlık ekipleri seferber olurken, bebeğin Ankara Etlik Şehir Hastanesine sevk edildi.

BAKMADAN GEÇME
Kırşehir
HABER

Kırşehir'de dehşet! Toprağa gömülü bebek cesedi bulundu

Esenyurt
HABER

Esenyurt'ta dehşete düşüren olay! Çöpte görünce ekipler alarma geçti


Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.