Kapıkule'de arama yapılan tırın içinden 2 göçmenin cesedi çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kapıkule'de arama yapılan tırın içinden 2 göçmenin cesedi çıktı

GÜNDEM Haberleri

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda Bulgaristan’a gitmek üzere olan oto parçaları ile dolu tırda arama yapıldı. Ekipler arama esnasında 2 kaçak göçmenin cesedini buldu. Gözaltına alınan tır sürücüsünün ifadesi alındı.

Kaçak göçmenlerin Avrupa hayali denizden de karadan da ölümle son buluyor. Son olarak Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda durdurulan bir tırın içinden 2 kişinin cesedi bulundu. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Oto yedek parça yüklü bir tır, Bulgaristan’a gitmek için Kapıkule Sınır Kapısı’nda aramaya alındı. O esnada içinde 2 kişinin hareketsiz olduğu görüldü.

KAÇAK BİNDİKLERİ TIR SONLARI OLDU

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri göçmenlerin hayatını kaybettiğini belirledi. İddiaya göre, kaçak yollarla tıra binen ve havasız kalarak can veren göçmenlerin Avrupa’ya gitmeye çalıştıkları tespit edildi. Cesetler, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna sevk edildi. Gözaltına alınan tır sürücüsünün ifadesi sürüyor.
Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...