Kargoyla gönderilen uyuşturucuyu narkotik köpeği 'Daxo' buldu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kars'ta, kargoyla gönderilen 1 kilo 664,65 gram eroin ile bir miktar sentetik uyuşturucu, Narkotik köpeği "Daxo"nun yardımıyla gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla ele geçirildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Narkotik Suçlarla Mücadele şubelerinin ortak çalışmasıyla, şehir dışından Kağızman ilçesine kargo ile uyuşturucu sevkiyatı gerçekleştirileceği bilgisi üzerine takip başlatıldı.

Yürütülen operasyon kapsamında, kargonun teslim edildiği H.K'nin (43) evine düzenlenen baskında, şüpheli gözaltına alındı. Ekipler, şüphelinin evinde narkotik köpeği 'Daxo'nun tepki göstermesi üzerine gerçekleştirdikleri aramada, yatak odasındaki komodinin içerisinde 1 kilo 664,65 gram eroin, 200 fişek halinde kağıda emdirilmiş ve bir miktar sentetik uyuşturucu, 2 hassas terazi, 7 cam aparat ve çok sayıda alüminyum folyo ele geçirdi.

Kargoyla gönderilen uyuşturucuyu narkotik köpeği 'Daxo' buldu

Gözaltına alınan şüpheli H.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli, uyuşturucu ticareti yapma suçlamasıyla yargılanacak. Operasyon, güvenlik güçlerinin koordineli çalışması ve narkotik köpek Daxo'nun etkin kullanımıyla uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılıklarını bir kez daha ortaya koydu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...