Meteoroloji’den ‘kuvvetli fırtına ve sağanak’ uyarısı! İstanbullular dikkat, hafta sonu etkili olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Meteoroloji’den ‘kuvvetli fırtına ve sağanak’ uyarısı! İstanbullular dikkat, hafta sonu etkili olacak

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Meteoroloji, Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olacağını duyurdu. Yarın akşam saatleri için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Sel ve baskınlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi. 

Marmara Bölgesinde beklenen yağışlı havalar etkisini gösterecek. Yarın dışarı çıkacaklar dikkat,, şemsiyenizi yanınızdan ayırmayın. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda yarın Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Yalova'da, güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/saat, bölgede yer yer 90 km/saat) beklendiği belirtildi.

AKŞAM SAATLERİNE DİKKAT! 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Cumartesi günü öğleden sonra Kırklareli ve Tekirdağ’da, akşam saatlerinden itibaren İstanbul’da yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

https://twitter.com/meteoroloji_twi/status/1722931018598891918

OLUMSUZLUKLARA KARŞI UYARI

Açıklamada, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...