Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Pazar yerinde 18 bin lirası çalınan kadın sinir krizi geçirdi

 Antalya'nın Serik ilçesinde pazar yerinde çantasından 18 bin 500 lirası çalınan kadın sinir krizi geçirdi.

Kaydet
a- | +A

Geçtiğimiz günlerde Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesi Cuma Pazarında eşiyle alışveriş için pazara gelen Reyhan V., aldığı meyvenin parasını ödemek istediği sırada çantasının yanında olmadığını fark edince çevreden yardım istedi.

BAKMADAN GEÇME
Erzurum Palandöken
HABER

Erzurum Palandöken'de çığ düştü! Milli sporcu Emre Yazgan hayatını kaybetti

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Reyhan V., pazar esnafının yardımıyla bulunan çantanın içinde 18 bin 500 lirayı göremeyince sinir krizi geçirerek büyük üzüntü yaşadı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Pazar yerinde 18 bin lirası çalınan kadın sinir krizi geçirdi - 1. Resim
Başlık ResmiPazar yerinde 18 bin lirası çalınan kadın sinir krizi geçirdi - 1. Resim

HER YERDE ARNAIYORLAR

Çantanın başka bölümünde bulunan altınların çalınmadığını görünce bir nebze olsun rahat nefes alan Reyhan V. durumu polis ekiplerine haber verdi. Ekipler pazar yerinde yaptığı incelemenin ardından olaya karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.