Resmi Gazete'de yayımlandı: Kömür yardımı yapılacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Resmi Gazete'de yayımlandı: Kömür yardımı yapılacak

GÜNDEM Haberleri

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirlenecek kriterler doğrultusunda, ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı yapılacak.

Cumhurbaşkanı kararına göre, ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı yapılacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, il ve ilçe sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bölgenin iklim koşulları, geçmiş yıllara ait dağıtım miktarı, kömürün ısıl değerleri ile afet, acil durum ve benzeri unsurları dikkate alarak il ve ilçe bazında hane başına dağıtılacak kömür miktarını belirleyecek.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Kömür yardımı yapılacak

Muhtaçlık kriterlerine uygun olarak belirlenen ihtiyaç sahibi haneler vakıflar tarafından belirlenecek, Bakanlığın değerlendirmesinin ardından kesinleşecek. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü'nün görüşleri doğrultusunda, Bakanlıkça belirlenecek kriterlere göre düzenlenen sevkiyat programı dahilinde ailelere yapılacak kömür sevkiyatları gerçekleştirilecek.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...