Savunması pes dedirtti: "Büyü var" diyerek 10 dönümlük ormanı yaktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Savunması pes dedirtti: "Büyü var" diyerek 10 dönümlük ormanı yaktı

GÜNDEM Haberleri

Muğla'da 10 dönümlük ormanın küle döndüğü yangını çıkaran kişi vatandaşların video kaydı sayesinde yakalandı. Şahsın yaptığı savunma şoke etti. Şizofreni hastalığı bulunan ve garip sesler duyan şüpheli "Muğla'nın üstünde büyü var, bozmak için ormanı yaktım" dedi.

Türkiye'nin ciğerleri bir bir yanarken Muğla'da çıkan orman yangınına sebep olan şahıs vatandaşların yardımıyla yakalandı. Savunması işe şaşkınlığa sebep oldu. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Muğla’nın Menteşe ilçesinde 30 Temmuz Pazar günü Kızıldağ mevkiinde başlayan ve Muğla’nın üzerinde büyü olduğu ve büyüyü bozmak için ormanı yakan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Akşam saatlerinde Menteşe ilçesi Kızıldağ mevkiinde başlayan orman yangınının hemen ardından vatandaşlar tarafından yanan sahaya yakın bir yeden genç birisinin hızla uzaklaştığını fark etti. Bu sırada vatandaşlar cep telefonu ile kaçan kişiyi görüntüledi. Vatandaşlar cep telefonu ile çektikleri görüntüleri Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şüpheliyi üzerindeki giyim eşyalarından çevredeki güvenlik kameralarını tarayarak yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından sorgulanan şüpheli 25 yaşındaki F.K.’nın şizofreni rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi. Şüphelinin gaipten sesler duyduğu, Muğla’nın üzerinde büyü olduğu ve büyüyü bozmak için ormanı yaktığını itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Muğla adliyesine sevk edildi. Yangında yaklaşık 10 dönüm ormanlık alan zarar görmüştü.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...