Siirt'te otluk alanda yangın çıktı: 2 çocuk yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Siirt'te otluk alanda yangın çıktı: 2 çocuk yaralı

GÜNDEM Haberleri

Siirt'te otluk bir alanda yangın çıktı. Yangınla birlikte yerde bulunan mermi patladı, 2 kardeş yaralandı. Çocuklar olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye sevk edildi.

Siirt'in Pervari ilçesinde otluk alanda çıkan yangında yerde bulunan mermi patladı, 2 kardeş yaralandı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, olay ilçeye bağlı Gürzova Köyü'nde yaşandı.

PATLAYAN MERMİ 2 KARDEŞE İSABET ETTİ

Otluk alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangında, yerde bulunan bir merminin patlayıp isabet ettiği İsmail Yıldız (14) ve Uğur Yıldız (7) kardeşler, yaralandı.

ÇOCUKLAR HASTANEYE KALDIRILDI

Köylülerin durumu 112 çağrı merkezine bildirmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin iki kardeşe olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı kardeşler, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...