Şişli'de sıcak saatler! Yanan gecekonduyu söndüren ekipler ceset buldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Şişli'de sıcak saatler! Yanan gecekonduyu söndüren ekipler ceset buldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Şişli'de bir gecekonduda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra bir ceset buldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Şişli'ye bağlı Fulya Mahallesi'nde bir gecekonduda yangın çıktı. Kısa sürede yangını söndüren itfaiye ekipleri gecekonduda ceset buldu. Fikir Sokak'taki bir gecekonduda akşam saat 21.30 sularında yangın çıktı. Alevler kısa süre içinde büyüyerek gecekonduyu tamamen sardı.

CESEDİ SOĞUTMA ÇALIŞMASI YAPAN EKİPLER FARK ETTİ

Çevredekiler durumu hemen yetkililere haber verdi. Adrese gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Ekipler soğutma çalışması yaptığı esnada bir ceset buldu. Mahalle sakinlerinden alınan bilgilere göre metruk haldeki gecekonduda kimsenin yaşamadığı öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri çevreye güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Ardından şahsın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Cesedin kimlik tespit çalışmları süreken polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...