Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan, mesajında 'Şehitlerimiz başta olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm babaları ve büyüklerimizi rahmetle yâd ediyorum.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dünya çapında kutlanan Babalar Günü'nü tebrik etti. Erdoğan'ın sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Ömrünü ailesine ve çocuklarına adayan, sevdikleri için fedakârlığın en güzel, en eşsiz halini ortaya koyan ilk kahramanımız tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ediyorum. Şehitlerimiz başta olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm babaları ve büyüklerimizi rahmetle yâd ediyorum."

https://twitter.com/RTErdogan/status/1670389644838555649

EMİNE ERDOĞAN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'da Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.  Twitter hesabı üzerinden yayımlanan mesajda Emine Erdoğan, tüm babaların Babalar Günü'nü tebrik ederek şu ifadeleri kullandı:

"Bir evladın hayatındaki en güvenli limandır baba yüreği. Sever, korur, büyütür… Yıkılmaz, yeri doldurulmaz, unutulmaz.  Rahmetli babamı hasret ve dua ile anıyor, değerli eşimin ve tüm babaların #BabalarGünü’nü tebrik ediyorum. 

Şehitlerimizin babalarına sabır, ebediyete irtihal eden bütün büyüklerimize rahmet diliyorum. Günün vesilesiyle, bir çocuğun ilk kahramanı olmayı seçen tüm Koruyucu Babalarımıza fedakârlıkları için teşekkür ediyorum."

https://twitter.com/EmineErdogan/status/1670359334432169985

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...