Son dakika... Gri kategoriye bir çizik daha! Bitlis'te 4 farklı eyleme katılan terörist öldürüldü

- Güncelleme:
Son dakika... Gri kategoriye bir çizik daha! Bitlis'te 4 farklı eyleme katılan terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar listesinde gri kategoride yer alan Redur Siser (K) Güven Özcan isimli terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bölgedeki operasyonların devam ettiğini söyleyen Bakan Yerlikaya, PKK'lı teröristin 10 jandarma personelinin şehit edildiğini ve 4 farklı eyleme katıldığını belirtti.

İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar listesinde gri kategoride yer alan Redur Siser (K) Güven Özcan isimli terörist silahıyla birlikte Bitlis'te etkisiz hale getirildi.

PKK'lı Güven Özcan'ın 10 jandarma personelini şehit ettiği ve 4 farklı eyleme katıldığı belirlendi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1684860624394702849

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölgede teröristlerle temas sağlandığını ve operasyona devam ettiğini belirtti.  Şehitlerimizin kanın yerde kalmadığını söyleyen Bakan Yerlikaya şöyle konuştu:

"Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. 10 kahramanımızın şehit edildiği 4 farklı eyleme katıldığı tespit edilen gri kategorideki 1 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede teröristlerle temas sağlandı ve operasyon devam ediyor.

Bitlis İl Jandarma Komutanlığımız ve Bitlis İl Emniyet Müdürlüğümüzün istihbari çalışmaları sonucunda, Van Jandarma Asayiş Kolordu ve Bitlis İl Jandarma Komutanlıklarımızın sevk ve idaresinde, Bitlis Hizan ilçesi kırsalında J-SİHA, ANKA ve JİKU desteğinde JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu Timlerinin katılımıyla şehit güvenlik korucusu Mehmet Yılgın operasyonu düzenlendi.

ÇOK SAYIDA KANLI EYLEME KATILDI

Operasyonda Bakanlığımızın; Terör Arananlar listesinde gri kategoride yer alan Redur Siser kod adlı Güven Özcan adlı terörist, silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Hain teröristin, 10 Jandarmamızın şehit edildiği ve 11 Jandarmamızın yaralandığı 4 farklı eyleme katıldığı tespit edildi. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Operasyonu gerçekleştiren kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Terör sona erene kadar mücadelemiz kararlılıkla devam edecek."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...