Hakan Fidan ve Ömer Çelik İtalya'ya Berlusconi’nin cenaze törenine gidiyor

- Güncelleme:
Hakan Fidan ve Ömer Çelik İtalya'ya Berlusconi’nin cenaze törenine gidiyor

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin cenaze törenine katılmak üzere İtalya’ya gidiyor.

Son dakika haberine göre Fidan ve Çelik, Berlusconi için bugün düzenlenecek cenaze törenine katılmak için İtalya'ya gidecek.

AK Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin cenaze törenine katılmak üzere İtalya’ya gidiyor.

Hakan Fidan ve Ömer Çelik İtalya'ya Berlusconi’nin cenaze törenine gidiyor

İTALYA’NIN ESKİ BAŞBAKANI BERLUSCONİ’NİN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

İtalya'nın eski Başbakanı ve mevcut koalisyon hükümetinin ortaklarından Forza Italia (FI) Partisi'nin Lideri Silvio Berlusconi tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında vefat etti.

Cenaze töreninin yapılacağı Çarşamba gününe kadar ülkede bayraklar yarıya indirilecek. Berlusconi'nin cenazesi Milano Katedrali'nde Çarşamba günü yerel saatle 15.00'te devlet töreniyle yapılacak.

Berlusconi'nin naaşı, Arcore şehrindeki Villa San Martino'ya nakledilecek. Taziyeler ise yarından itibaren Mediaset'in Cologno Monzese'deki stüdyosunda kabul edilecek.

Ayrıntılar geliyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...