Engin Baltacı'dan sert sözler: Bu savaş sürecek

Editör:
- Güncelleme:
Engin Baltacı'dan sert sözler: Bu savaş sürecek
Spor Haberleri

Seçim öncesi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi desteklemedikleri için Beşiktaş’ın paçasına yapışıldığını söyleyen tecrübeli yönetici “Sezon bitse de bu yapılanların hesabını verecekler” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Engin Baltacı gündem hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlı yönetici; TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, puan sistemi ve rakiplerinin kazandığı penaltılar hakkında sert sözler kullandı.

Beşiktaş’ın yarış dışında kalması için sezonun ilk maçından itibaren çalışmalar yapıldığını söyleyen Baltacı, bunun sebebinin TFF seçimi öncesi Mehmet Büyükekşi’yi desteklememeleri olduğunu söyledi.

İSTİFA DAVETİ

Büyükekşi’nin, Beşiktaş dışında bütün kulüplere eşit mesafede olduğunu söyleyen tecrübeli yönetici “Beşiktaş söz konusu olduğunda masaya vuran, Beşiktaş’a iki deplasman maçı daha fazla oynatıp, yakın olduğu kulüplerin önünü açan Büyükekşi istifa etmelidir. Bize açılan bu savaşa devam edeceğiz. Sezon bitse de mücadelemiz bitmeyecek. Hukuki anlamda yurt içinde ve dışında gereken her şeyi yapacağız. Bize yaptıklarının hesabını verecekler” sözlerini kullandı.

"RAKİPLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇTILAR"

Beşiktaş’ın kazandığı maçlarda bile hakem hatalarının çok olduğunu, rakiplerine ise her türlü kolaylığın sağlandığını söyleyen Engin Baltacı “Bize verilmeyen ve rakiplerimize verilen penaltıları bütün futbol kamuoyu görüyor. Herkes ne yapılmaya çalışıldığının farkında. Yedikleri goller iptal ediliyor, attıkları gollerden önceki fauller görülmüyor, deplasmanlar istedikleri gibi ayarlanıyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...