Taksiciler birbirine yumruklarla saldırdı! Kimse ne olduğunu anlamadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Laleli’de müşteri beklemek için yol kenarında bekleyen taksi sürücüleri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Taksi şoförlerinin yumruk yumruğa kavga ettiği o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Fatih Laleli’de meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, müşteri almak için bekleyen taksi şoförleri, müşteri bekledikleri esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle sözlü tartışmaya başladı. Bir süre sonra birbirlerine yumruklarla saldıran taksi şoförlerini diğer taksi şoförleri ve vatandaşlar araya girerek güçlükle sakinleştirdi.

Taksiciler birbirine yumruklarla saldırdı! Kimse ne olduğunu anlamadı

Tarafların birbirlerine yumruklarla saldırdığı o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde taksi şoförlerinin ilk önce konuştuğu daha sonra da birbirlerine yumruk attığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...