Türk Hava Yolları (THY) uçuşları iptal mi etti? 23 Aralık THY hangi uçuşları neden iptal etti?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Türk Hava Yolları (THY) uçuşları iptal mi etti? 23 Aralık THY hangi uçuşları neden iptal etti?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Meteoroloji'nin hava durumu açıklamaları akabinde Türk Hava Yolları'ndan resmi açıklama geldi. THY resmi sayfasında yaptığı açıklama ve iptal edilen uçuşlar merak konusu oldu. Peki Türk Hava Yolları (THY) uçuşları iptal mi etti? 23 Aralık THY hangi uçuşları neden iptal etti?

Meteoroloji 22 Aralık'ta başlayacak olan fırtınanın 23 Aralık tarihinde daha da şiddetli hale geleceğini belirten açıklaması sonrası Türk Hava Yolları resmi açıklama yaptı. THY toplamda 41 uçuşu iptal etti. Meteorolji Genel Müdürlüğünün "Rüzgârın, Marmara ile Karadeniz'in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" açıklamasından sonra laınan karar vatandaşlar tarafından araştırıldı. 

TÜRK HAVA YOLLARI (THY) HANGİ UÇUŞLARI İPTAL ETTİ?

23 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan 41 uçuş iptal edildi. Resmi açıklamada "İstanbul havalimanı çıkış/varışlı seferlerimiz hakkında 23.12.2023 (Yarın) tarihinde Madkom (Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararı uyarınca, İstanbul Havalimanı kalkışlı/varışlı toplam 41 seferimiz hava muhalefeti nedeniyle iptal olmuştur. Uçuşunuzla ilgili güncel bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz" ifadeleri yer aldı. Uçuşları olan vatandaşlara ise mesajlar atıldı. Uçuşların ileri tarihlere alınıp alınmadığı da ayrıca merak edilen konu oldu. Bunun içinde THY sayfasında araştırıldı. Kalkış ve varışlı olan bu iptaller sonrası THY sayfası kontrol edildi. 

Türk Hava Yolları (THY) uçuşları iptal mi etti? 23 Aralık THY hangi uçuşları neden iptal etti?

THY TARAFINDAN İPTAL EDİLEN UÇUŞLARI BURADAN BULABİLİRSİNİZ!

Uçuşlar için PNR numaranızla arama motoruna yazın. Buradan uçuşlarınızın iptali ya da ertelenmesi hakkında kesin bilgiyi resmi oalrak görmüş olacaksınız. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...