CHP'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Yeni başdanışmanı Erdoğan hayranı çıktı

- Güncelleme:
CHP'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Yeni başdanışmanı Erdoğan hayranı çıktı

GÜNDEM Haberleri

Seçimin ilk turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük farkla kaybeden 7’li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni başdanışmanı Cevdet Nasıranlı oldu.

Cevdet Nasıranlı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan övgü dolu sözlerle bahsetmesi gündem oldu. 

Birçok paylaşımında CHP’yi yeren Nasıranlı, Erdoğan’ı ise yere göğe sığdıramadı. CHP’li seçmenler bu kararın ardından Kılıçdaroğlu’na peş peşe tepki gösterdi. 2019’daki yerel seçimlerde AK Parti’den Diyarbakır Kayapınar İlçe Belediye Başkanı adayı olan Nasıranlı, 14 Mayıs seçimlerinde CHP’nin Diyarbakır’dan 4’üncü sıradan milletvekili adayı gösterilmişti. Nasıranlı, yazılarının fark edilmesi sonrası paylaşımlarını silmeye başladı.
İşte Nasıranlı’nın sildiği bazı paylaşımlar:

> Erdoğan, Kürtlerden, Alevilere, Romanlara, gayrimüslimlere, kadınlara kadar cumhuriyet tarihi boyunca, ötekileştirilmiş bütün kesimleri merkeze taşıyarak yüzyıllık antidemokratik ezberi bozmak konusunda bir devrim yaptı.

> O halkın, bizim adamımız. 

> O uzun adam halkın temsilcisi.

> Senaryoları bozan Recep Tayyip Erdoğan.

> Gezide başarılamayanlar bugün Kürtler üzerinden başarılmak isteniyor.

> Erdoğan liderliğindeki Türkiye’yi izlemeye devam...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...