İkinci tura sayılı gün kaldı, CHP'nin seçim sloganı belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İkinci tura sayılı gün kaldı, CHP'nin seçim sloganı belli oldu

Seçim 2023 Haberleri

28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu öncesi Millet İttifakı, yeni sloganını seçti. 'Karar ver' sloganını kullanan CHP, 9 başlıkta afiş ve broşürler hazırladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tur için vatandaşlar 28 Mayıs'ta yeniden sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu belirleyen Millet İttifakı, bu dönemde seçmene çağrıda bulunacağı sloganını belirledi.

9 BAŞLIKTA SLOGAN 'KARAR VER'

Haber7.com.tr'nin haberine göre; Millet İttifakı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur kampanyası için 'Karar ver' sloganını kullanacak. İttifak, bu sloganla deprem, terör, sığınmacılar gibi 9 başlıkta afiş ve broşürler hazırladı. Millet İttifakı kurmayları, somut örnekler ve net mesajlar üzerinden seçmenlere bu slogan üzerinden çağrı yapacak.

CHP bu kapsamda sığınmacı sorunu, Hizbullah-HÜDA PAR iddiaları, andımızın kaldırılması, deprem, orduya FETÖ kumpası, yolsuzluk, sınır güvenliği, uyuşturucu sorunu ve yoksulluk gibi başlıklar altında afişler hazırladı. (Kaynak: Haber7)

İkinci tura sayılı gün kaldı, CHP'nin seçim sloganı belli oldu

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...